Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ???

Η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας περνούν για ανόητους και προσπαθούν να μας πείσουν επικαλούμενοι τον μπαμπούλα της πτώχευσης και της αποπομπής από την Ευρωπαϊκή ¨Ένωση ότι πρέπει να … είμαστε ευτυχισμένοι που θα περικοπούν μόνο 10% τα επιδόματά μας και πρέπει να δεχτούμε τη φορολογική επιδρομή αδιαμαρτύρητα.

1.Μας υποσχέθηκαν προεκλογικά αυξήσεις και μας προέκυψε ονομαστική μείωση των αποδοχών μας.

2.Μας υποσχέθηκαν κατάργηση της ωρομισθίας και μας προέκυψε κατάργηση της προϋπηρεσίας μέσω της αλλαγής του τρόπου πρόσληψης.

3.Μας υποσχέθηκαν ότι δεν θα υπάρχει κανένα κενό στα σχολεία και μας προέκυψε μέσω του συμφώνου σταθερότητας 50% μείωση των διορισμών και 70% μείωση των πιστώσεων.

4.Μας υποσχέθηκαν αναβάθμιση των εκπαιδευτικών και μας προέκυψε στοχοποίηση των εκπαιδευτικών ως αποκλειστικών υπεύθυνων για όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στην εκπαίδευση.

5. Μας υποσχέθηκαν εργασιακή ειρήνη και ευημερία και χιλιάδες συνάδελφοί μας κινδυνεύουν είτε να μην δουλεύουν καθόλου του χρόνου είτε να μην πάρουν απόσπαση.

6.Μας υποσχέθηκαν ότι δε θα θιγούν τα όρια ηλικίας στο ασφαλιστικό και μας προέκυψε αύξηση των ορίων ηλικίας και των εισφορών και μείωση των συντάξιμων αποδοχών.

Υποσχέθηκαν, υποσχέθηκαν, υποσχέθηκαν…

Και οι κυβερνώντες … διαβουλεύονται. Μια διαβούλευση που κατάντησε «πολιτικός αυτισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου