Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

'Ωρα να μπεί τέλος στο συνδικαλισμό της κακομοιριάς της μιζέριας και της οπισθοδρόμησης ...


Ξάνθη 2-11-2009


Για μια ακόμη φορά οι γνωστοί οπαδοί μιας ala cart δημοκρατίας έχοντας αναγάγει την υποκρισία σε συνδικαλιστική πρακτική, τολμούν και προκαλούν! Με μια ανακοίνωση – μνημείο υποκρισίας επιχειρούν να αυτοαναγορευτούν σε μοναδικούς υπερασπιστές της λειτουργίας του συνδικαλιστικού κινήματος.
Είναι πραγματικά κωμικό το ότι εγείρεται θέμα παρουσίας Προϊσταμένων στους χώρους της Γ.Σ. σαν να μην είναι ο Προϊστάμενος (και ο κάθε Προϊστάμενος) εκπαιδευτικός και μέλος του συλλόγου μας. Τώρα αν κάποιοι αυτοϊκανοποιούνται με το να ζουν με ιδεοληψίες και φαντάσματα του ‘50 και του ‘60 είναι δικαίωμά τους. Αν και καλό θα ήταν να μας πουν και ποιος/ποιοι κρυφοκουβέντιαζαν μαζί τους.
Είναι επίσης ΓΕΛΟΙΟ να ρωτάτε σήμερα ΕΣΕΙΣ « … ήταν όλα τόσα μαγευτικά πλασμένα ώστε να μην υπάρχει ούτε μια φωνή διαμαρτυρίας απέναντι στη διοίκηση;…» όταν μέχρι σήμερα δεν σας ακούσαμε ούτε μία φορά να διαμαρτύρεστε.
Είναι επίσης ΓΕΛΟΙΟ να ζητάτε σήμερα ΕΣΕΙΣ «…Tα στελέχη της ΔΑΚΕ ας αφήσουν τα γραφεία στη γραφειοκρατία τους, …» όταν ξέρετε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει αίτηση οποιουδήποτε συναδέλφου που να ζήτησε να αποσπασθεί στο γραφείο και αυτή να μην έχει ικανοποιηθεί. ‘Όταν ξέρετε επίσης πολύ καλά ότι όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στα γραφεία ανεξάρτητα από τα «συνδικαλιστικά τους πιστεύω» υπηρετούν την υπηρεσία αλλά και εισπράττουν την ικανοποίηση όλων των συναδέλφων.
Όταν προτείνετε να ισχύουν ασυμβίβαστα για τους συνδικαλιστές, αποδεικνύεται ότι είστε οι εκπρόσωποι του απόλυτου σκοταδισμού, της μιζέριας και της οπισθοδρόμησης. Φανατικοί οπαδοί της κακομοιριάς και της υποβάθμισης, της λογικής του «δασκαλάκου» … Άξιος ο μισθός σας. Εκτός αν προτιμάτε managers για αυτές τις θέσεις.
Μαθήματα δημοκρατίας και συνδικαλισμού δεν δεχόμαστε από κανέναν. Η εποχή της σιωπής και της ανοχής έχει περάσει. Στο όνομα καμιάς ενότητας δεν πρόκειται να ανεχτούμε συνδικαλιστοπατέρες και τιμητές.
Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε …
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ …


Από τη ΔΑΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου